Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:21:52 GMT

کیفیت بهداشت هوای شهرهای خرم‌آباد و پلدختر زرد است

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۶۶۳۶۱

کیفیت بهداشت هوای شهرهای خرم‌آباد و پلدختر زرد است

ایسنا/لرستان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: وضعیت کیفیت بهداشت هوای شهرهای خرم‌آباد و پلدختر زرد و قابل قبول اعلام شده است.

دکتر مریم کوشکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به منظور اطلاع از وضعیت کیفیت بهداشتی هوای استان شهرهای خرم‌آباد، بروجرد و پلدختر دستگاه‌های اندازه‌گیری ذرات معلق هوای آزاد را نصب کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  دستگاه‌های سنجش ذرات معلق  هوای آزاد قابلیت اندازه‌گیری کل ذرات معلق به ویژه ذرات با قطر ۲.۵ و ۱۰ میکرون که به لحاظ بهداشتی را دارند، اضافه کرد: این دستگاه‌ها شاخص‌های مهمی همچون دما، فشار، رطوبت نسبی و شاخص آلودگی هوا (A Q I) را دارند.

معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:انتخاب شهرهای خرم‌آباد، بروجرد و پلدختر برای نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های سنجش ذرات معلق  هوای آزاد  بر اساس بعد جمعیتی و تعداد دستگاه‌های اندازه‌گیری سازمان محیط زیست است.

وی عنوان کرد: اندازه‌گیری ذرات معلق هوای آزاد در راستای انجام تکالیف قانونی و سازمانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

کوشکی بیان کرد: اطلاعات و داده‌های بدست آمده از این دستگاه‌ها، جهت تعیین سطح هشدار  آلودگی هوا و اقدامات مداخله‌ای برای حفظ سلامت عمومی آحاد جامعه، استفاده خواهد شد.

معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: دستگاه‌های نصب شده در هفته سوم مرداد ماه وضعیت کیفیت بهداشت هوای شهرهای خرم‌آباد با شاخص ۵۱.۳  و پلدختر ۸۲ زرد و قابل قبول اعلام کرد.

وی افزود: وضعیت کیفیت بهداشت هوای شهرستان بروجرد با شاخص آلایندگی ۴۰.۳ سبز و پاک اعلام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ايسنا بروجرد سازمان محیط زیست ایران پلدختر دانشگاه علوم پزشکی لرستان قطر دانشگاه علوم پزشکی لرستان وضعیت کیفیت بهداشت کیفیت بهداشت هوای شهرهای خرم آباد اندازه گیری ذرات معلق هوای آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۶۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • کیفیت هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای گروههای حساس
  • افزایش ذرات معلق هوا در پایتخت
  • افزایش ذرات معلق هوا در آسمان پایتخت