Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ فصل، فصل سفر به مناطق سردسیر و خنک است و لرستان به دلیل طبیعت زیبای آن و داشتن آب و هوای دلپذیر مقصد بسیاری از گردشگران است.

گردشگران از تمام نقاط کشور به منطقه گردشگری کاکارضا در شمال شرقی خرم آباد سفر می‌کنند تا از این جاذبه گردشگری دیدن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از گردشگران پرسیدم که از چه شهر‌هایی با اینجا امده اند، عده‌ای از جنوب شهر‌های شوشتر، اهواز و عده‌ای هم از اصفهان و تهران و کرج برای دیدن سراب کهمان به استان لرستان آمده بودند.

اگر از شهر خرم آباد به طرف شمال مسافت ۲۵ کیلومتر را طی کنیم به منطقه تفریحی و خوش آب وهوای کاکارضا می‌رسیم.

چراغی، معاون گردشگری استان لرستان گفت: منطقه تفریحی، گردشگری و تاریخی کاکارضا جز مناطق ۳۵ گانه نمونه گردشگری استان لرستان قرار دارد و طی دو مرحله به عنوان منطقه نمونه گردشگری انتخاب شده است.

وی افزود: این منطقه علاوه بر داشتن پتانسیل بالایی که در حوزه طبیعت گردی دارد، در مسیر تردد مسافران و گردشگران مختلف که از خارج از استان لرستان قرار گرفته و باعث شده است که تعداد حضور گردشگران در این منطقه چمشگیر باشد.

 

همچنین، وجود درختان سرسبز، آب وهوای معتدل، از دلایل دیگری است که این منطقه را به یکی از مناطق گردشگری در استان لرستان تبدیل کرده است.

یکی از گردشگران که از استان البزر به این منطقه آمده بود گفت: طبیعت بکر و زیبایی دارد، رودخانه خنک و زلالش واقعا زیباست.

یکی دیگر از گردشگران گفت: درختان سرسبز زیبایی دارد واقعا فکر نمی‌کردم که این منطقه اینقدر سرسبز و دلنشین باشد.

از گردشگران جنوب کشور که از بوشهر آمده بود گفت: طبیعت دست نخورده و بکری دارد ما همراه خانواده آمده ایم و همگی از این منطقه لذت برده ایم.

یکی دیگر از گردشگران برون استانی گفت: خیلی خوشحالم که آمدن به این منطقه را تجربه کرده ام توصیه می‌کنم هرکس که عاشق طبیعت و رود و درخت هست به این منطقه حتما سر بزند.

رودخانه‌ی پر آب، آبشار با طراوت و همچنین پل تاریخی کاکارضا، از دیگر جاذبه‌های این منطقه گردشگری است.

عادلی کارشناس میراث فرهنگی در مورد پل تاریخی کاکارضا می‌گوید: این پلی را که پشت سر بنده مشاهده می‌کنید پل تاریخی کاکارضا است که بر روی جاده مواصلاتی قدیم خرم آباد به الشتر ساخته شده شده است.

وی در ادامه در مورد جنس این پل تاریخی گفت: این پل در سال ۱۳۱۱ در این منطقه ساخته شده است و مصالح آن از ملات ساروج و سنگ است.

چراغی، معاون گردشگری استان لرستان بیان کرد: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان لرستان طرح‌هایی که ارائه شده است به این اداره کل حمایت کرده است.

وی افزود: از جمله این طرح‌ها ایجاد مناطق و اقامت گاه‌های بوم گردی در این منطقه و همچنین مجتمع‌های گردشگری که می‌تواند به عنوان جذب گردشگر و در راستای ایجاد اشتغال در استان لرستان مفید و موثر واقع شود.

در سفر به این منطقه زیبا و بکر شما می‌توانید علاوه بر استفاده از این طبیعت خدادادی، از این پل تاریخی و زیبا دیدن کنید.

گزارش از سعیده دریکوند

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا

مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای‌عالی مناطق آزاد گفت: مدیران گردشگری و نمایندگان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای جذب حداکثری بازار گردشگری غرب آسیا هم‌قسم شدند.

به گزارش ایسنا، محمدفرزاد میرزایی قلعه با اشاره به برگزاری کارگاه دوروزه با هدف شناسایی و حل مسائل پیش روی جذب بازار گردشگری غرب کشور، اظهار کرد: مناطق آزاد در سال ۱۴۰۲ میزبان بیش از ۶۰ میلیون بازدید بود، که از این تعداد بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ـ اقامت مسافر خارجی بودند، که بیشتر آنها از بازار گردشگری عراق بودند.

مدیر کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای‌عالی مناطق آزاد در ادامه گفت: با توجه به نظام مسائل مناطق آزاد در این نشست دوروزه، اهم مسائل به تفکیک شناسایی و راحل آن مشخص شد و امید داریم با توجه به هدف‌گذاری سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ـ اقامت مسافر خارجی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم سهم قابل دفاعی از بازار گردشگری غرب آسیا را برای ایران رقم بزنیم.

میرزایی افزود: در این نشست دوروزه که در قالب کارگاه دانش‌افزایی برگزار شد از اساتید و فعالان بخش خصوصی دعوت شد تا برای برگزاری رویدادها و نمایشگاه‌های بین‌المللی در کشورهای پیرامون ایران، با هدف معرفی ظرفیت‌ها و شکل‌گیری زنجیره ارزش گردشگری برای کشور، گام‌های مثبتی برداشته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • امام جمعه خرم آباد:فروپاشی دژ سست استعمار در منطقه
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد